Chrysant Portal presenteert:

Janity flowers

Over Janity flowers

Janity Flowers B.V. is een jaarrond chrysantenkwekerij since 1986. Mijn naam is Jarno van Wijk, 29 jaar jong en heb dit jaar 2019 het familie bedrijf overgenomen van mijn ouders. Janity Flowers is een vooruitstrevend bedrijf wat altijd op zoek is naar een verbetering op welk gebied dan ook. Duurzaam ondernemen hoort ook in dit rijtje thuis, dit jaar is het dak van de verpakkingsloods voorzien van zonnepanelen waardoor we instaat zijn om voor het hele jaar onze bedrijfsstroom zelf te kunnen opvangen van de zon. Bestrijding van onze chrysanten gebeurt zoveel mogelijk biologisch voor mens natuur en verder beschikken wij over de nieuwste machine’s die onze bloemen verwerken voor het beste eindresultaat!

Per jaar produceren wij 13.5 miljoen hoogstaande chrysanten verdeeld over de rassen Baltica White, Stellini en Delianne White

Doormiddel van een weegband worden al onze bossen gewogen voor ze de doos in gaan waardoor de kwalteit nog beter wordt gewaarborgd.

Familie Geschiedenis :

In de beginjaren werden er onder leiding van mijn opa aardbeien en herfsttomaten geteeld. Twee jaar na oprichting is mijn vader begonnen met het telen van de eerste 3.000 m2 jaarrondchrysanten. Weer 2 jaar later (1990) werd de bedrijfsoppervlakte uitgebreid tot 10.000 m2. Kort daarna, in 1996 werd een klein stuk kas bijgebouwd zodat we een oppervlakte kregen van totaal 13.000 m2. In 1998 werd de stap gemaakt naar het kweken met assimilatie belichting. 2004 is het bedrijf gegroeid naar 48000 m2 op de nieuwe locatie in Bruchem wat gebouwd is voor de toekomst. Deze locatie voldoet aan de nieuwste wensen om een jaarrond goed product te leveren, maar ook voor het milieu waar je moet denken aan een rookgasreiniger en drainage hergebruikwater en dit jaar is hier ook  LED belichting aan toegevoegd, waardoor ons licht niveau stijgt naar 11.500 lux.

Ik hoop u graag te ontmoeten op ons bedrijf, de koffie staat klaar.

Jarno v Wijk


Bezoek de website van Janity flowers:

www.qualityflowergroup.nl/index.php/nl/kwekers-nl/janity-flowers-bv-nl
< Terug naar de voorgaande pagina

Geïnteresseerd in de chrysanten van Janity flowers?

Neem contact met ons op